Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com

Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com (https://www.kawasakiworld.com/forums.php)
-   General Discussion (https://www.kawasakiworld.com/general-discussion/)
-   -   Charging system issues 01 zx12r A-1 model (https://www.kawasakiworld.com/general-discussion/67066-charging-system-issues-01-zx12r-1-model.html)

Fl3afa5t 07-06-2019 11:07 AM

Charging system issues 01 zx12r A-1 model
 
Ive replaced my RR , stator core now I'm blowing my 30amp main fuse after running approximately 2 to 5 minutes this happen a few times then my RR from RM stator failed again any one have this issure before

Jpowell490 07-10-2019 06:50 AM

Something is either wired incorrectly or you have added to the electrical system, like lights, etc. Any additional information would help.

Jpowell490 08-29-2019 03:59 PM

I tried PMing you this, but it says you chose to not receive PMs.

Rewire headlights back to factory and replace bulbs with OEM watt bulbs. There is a factory service manual here on the forums you can download.

Shouldn't be too difficult.

I know that when you add LED turn signals, you must have an inline resistor or they won't work. So I think your headlights (LED) were not designed for that system. You would have to wire BOTH headlights back to stock. If you haven't added anything else, like a cell phone charging port, etc, you should be good after replacing the fuse.


All times are GMT -8. The time now is 03:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.

vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1999 - 2010 Kawasaki World. All rights reserved. KawasakiWorld.com is a Kawasaki Forum for Kawasaki Motorcycles. We are run by enthusiasts for enthusiasts. We are not affiliated with Kawasaki USA.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome