Z250 ltd 1985 rotor issues - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 11-02-2019, 01:49 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Z250 ltd 1985 rotor issues

My 1985 Z250 LTD was bought as a non runner. Problem turned out to be broken flywheel rotor magnets. I installed a used rotor and the bike started easily, run well for a few minutes then stopped - same issue - broken magnets. Any advice on where to go from here or a likely cause?
grandaddyrock is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki World > General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome