Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com - Reply to Topic
Thread: Cant pull away Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
08-22-2018 01:59 AM
ninjayorkie With the tank Off and the airbox lid off and engine running look down the carbs and see if one or more needles are showing signs of excess fuel coming out. This would then indicate a bad carb fuel level of the float valve.

Yours may not be as obvious as the one in this YouTube clip.

08-16-2018 08:58 AM
gijive So update gone back through the carbs clean everything replaces jets , pilots, seals , starts runs , ticks over fine pulls away just , went for a 50 mile run and it fly's along till i roll off the trottle and then roll it back on the revs die it splutters and struggling to get going till i get up to about 3000 rpm then it off ,,,i am sure the carbs are clean now ,, only seem to do it under load , ounces its moving its ok ?? anything more it could be ? run out of ideas now :(
08-11-2018 12:44 PM
gijive clean carbs new jets and pilots no change
08-10-2018 07:11 PM
Mcbuckets13 Probably the pilots


Sent from my iPhone using Tapatalk
08-09-2018 07:52 PM
KZScott clean and inspect the carbs, vac lines etc.
08-08-2018 03:50 PM
gijive can no one help ??
08-08-2018 06:20 AM
gijive
Cant pull away

I have just a ZX9r c2 that had been standing for to years , well ive cleaned it up serviced all parts ,and now running and MOT all good , but i struggle to pull away from standing , it starts and runs fine , ticks over, and flys when it hits 3000 rpm any idea's please could it be the pilot jets ,as it has been standing outside for 2 year
anyone got any idea's ?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome