Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com - Reply to Topic
Thread: 30 amp main fuse Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-22-2019 12:32 AM
ninjayorkie
Quote:
Originally Posted by Pete Kat Seale View Post
01 zx12r
Does that mean its an A2? just want to be sure before I look at the different wiring diagrams, and is it a United States bike?


Quote:
Originally Posted by Pete Kat Seale View Post
30 amp fuse has again blown. So I replaced the fuse got my power back hit the start button and bang lost it all again blown the same fuse
Replace the fuse disconnect the regulator and does it blow the fuse again?
06-21-2019 11:41 PM
Duck00 This happened to my bike about 3 years ago, riding along when the bike died, 30amp fuse blew. Traced back to the RR, which was cooked after the stator had stuffed up.
My fix is posted in one of the stickies - basically got a rewired stator and Mosfet RR. Fixed the problem for a couple of years till the stator gave up again and was re-rewired!
Some of these 12's seem to suffer the dreaded electrical gremlins more than others!

Don.
06-21-2019 03:12 PM
Pete Kat Seale
30 amp main fuse

I am have an issue with my green 30 amp main fuse on my 01 zx12r which is located on the battery tray . so at first I put my new reg rec on my machine i drove for about an hour or two in total over a week my bike lost all power my RR was literally exploded on my bike . so i repaced my stator coil and another RR . yestersay i was driving and again lost all power . I opened my bike and my 30 amp fuse has again blown . so I replaced the fuse got my power back hit the start button and bang lost it all again blown the same fuse any one ever been threw this ?? Any tipps would be great

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome