Kawasaki World banner

1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
327 Posts
Discussion Starter #1
Make sure you put the telephone cord into the proper jack on the back of the modem. Put it in the line jack, not the extension telephone jack.

Were there any electrical storms or power surges lately? Modems tend to be very sensitive to power fluctuations.

</p>
 

·
Registered
Joined
·
1,007 Posts
Years ago when I still used a modem (didn't know they were still even being made <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/eek.gif ALT=":eek"> ), we had a lightning storm and a surge through the phone line fried the modem. I sent it back to the factory, and they confirmed it. Offered to fix it under warranty, I told them to keep it went broadband....

"Here, hold my trophy while I kiss your girlfriend."</p>
 

·
Registered
Joined
·
12,494 Posts
I'm not sure what happened, But my modem on my home system has stopped working.
* I have checked the line with a phone, it is working
* All the diagnostics say the modem is operating properly
* When I try to connect, I get error 680, no dial tone ???
* It is a Compaq with a 56K modem

Any ideas??? I have tried everything I can think of.



Official BAM Club Member



</p>



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!
 

·
Registered
Joined
·
123 Posts
Might try re-installing the modem software. When you know you have the right disk...delete the modem (from the add/remove hardware option on your control panel and re-install it.

That was sometimes worked for me in the past when equipment malfunctions.

Or it could be all the BAM post-whoring has fried the modem....<img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

Tainui



</p>
 

·
Registered
Joined
·
12,494 Posts
Thanks Tai, I'll try that...Not sure if I have the software though, it came loaded on the system....

Most of my post hoing is done while at work <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">



Official BAM Club Member



</p>



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!
 

·
Registered
Joined
·
9,974 Posts
The modem isn't getting a dial tone...plug a phone
into that line going to your computer to check tone...

</p>
 

·
Registered
Joined
·
123 Posts
mwr - I mis-informed you. go to phone/modems under your control panel and select the modems tab. Then you'll have to option to remove the modem. But you have to have the disk inhand before deleting......I am not going to say why I emphasize that. <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

If you know the model of the modem - you can download the software for it at work and save to disk before going home.

Best of luck

Tainui



</p>
 
Y

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Remove phone line and get cable....

Just another option from a high speed post ho <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

It's best to be presumed dumb than to open one's mouth and remove all doubt....</p>Edited by: <A HREF=http://pub56.ezboard.com/uynot5.showPublicProfile?language=EN>ynot5</A> 
at: 8/26/02 12:40:18 pm
 

·
Registered
Joined
·
1,859 Posts
Your computer should've come with a recovery disk that has all the drivers on it that were installed at the factory. Look for the disk and open it up and look under the drivers folder. If you can find the ones to the modem, then go ahead and delete your existing modem software and reinstall the drivers from your disk.

</p>
 

·
Registered
Joined
·
12,494 Posts
Ynot, my name is on the list, just waiting on them to get to me <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

Super, I do have a recovery disk, I'll check it out...

Official BAM Club Member



</p>



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!
 
Y

·
Guest
Joined
·
0 Posts
Tell them you are a high priority post ho and you need your shitz now <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

The recovery disk should help... If you are still having problems let me know and I can talk to my PaP about it he build these damn things....

It's best to be presumed dumb than to open one's mouth and remove all doubt....</p>
 

·
Registered
Joined
·
12,494 Posts
If I have not posted between 9:00 and 11:30 pm tonight,
me gots problems <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol"> <img src=http://www.ezboard.com/intl/aenglish/images/emoticons/laugh.gif ALT=":lol">

Not sure if it is related, I have digital cable, and with that hooked up the phone is dead, but I do have it disconnected right now waiting on service, I think lightning may have struck
the line, but I'm not sure. The computer was on a surge protector last week, and it did the same thing, coneected it straight to the wall and it was working for a while, I dunno...

Official BAM Club Member



</p>



Never pay again for live sex! | Hot girls doing naughty stuff for free! | Chat for free!
 
1 - 13 of 13 Posts
Top