Stator Issues - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 10-01-2018, 10:15 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: glendale, az
Posts: 3
Stator Issues

Replaced the stator and rectifier on my 12 also replace bad connectors. Put it all back together and all I get is a click sound when I press the start button. What have I missed?
Mikemike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 10-01-2018, 11:58 AM
Senior Member
 
ninjayorkie's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Altofts zx-12r B4
Posts: 1,373
Garage
You may have a flat battery or need to strip and clean the starter motor.

For Tech Questions Bike Model letters and Country are more useful than saying the year, for UK owners anyway, as registration year is not always the year of manufacturer model.
ninjayorkie is offline  
post #3 of 5 Old 10-01-2018, 03:38 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: detroit michigan
Posts: 2,487
Quote:
Originally Posted by ninjayorkie View Post
You may have a flat battery or need to strip and clean the starter motor.
Agreed
Is the battery fully charged

cmg
color me gone is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 5 Old 10-01-2018, 03:40 PM
Member
 
Join Date: Jul 2017
Location: US
Posts: 42
Yeah bud, I just put a new battery and regulator and it'll charge to 11.75v? I'm guessing it is the stator, it's an 01 12. Load test your battery, if that checks out good check the ground from the starter, if it comes loose, you'll have nothing but the battery will read good. Then check the hot connection that goes to the battery box check obviously battery terminals also make sure the headlight relay I believe is it's right there in the battery if it goes bad it can cause the whole thing to shut down. Hope this helps

Sent from my Moto G (5S) Plus using Tapatalk
brandon5liter is offline  
post #5 of 5 Old 10-03-2018, 03:05 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: glendale, az
Posts: 3
Thanks for the input guys. Pulled the starter and tested it. Its done.... Now I gotta find a starter.
Mikemike is offline  
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-12R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome