Running lumpy - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-08-2019, 01:31 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 1
Running lumpy

Hi I have a 2009 kawasaki zzr1400. I have changed the oil and filter and changed the spark plugs. I recently took the tank off to get it sprayed. I placed everything back and rode 9 miles to work. It was fine. My bike was left in torrential rain for 8 hours and on the way home from work it started to run lumpy. At 1 to 2000rpm the engine seems like it's going to cut out. I can power through it and keep the throttle open to 3000rpm but it's just not right. What has gone wrong? It was fine for 9 miles. Has the rain done something? Is it suddenly the coils? Would it be the spark plugs even though they are new. I don't get it as it rode fine for 9 miles. Is it the tank as I moved it off.. I've checked the connections and everything seems fine.
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-25-2019, 09:39 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 113
Pretty obvious you messed something electrical up with tank removal. Retrace steps.
Jpowell490 is offline  
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-14

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome