Kawasaki 636 2005 problems - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 10-17-2018, 04:58 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 1
Kawasaki 636 2005 problems

Greetings. I have a Kawasaki Ninja 636 2005 and I need help to solve some issues. Please excuse my poor english.
First of all, when I start the engine (cold start) it should rev at 1400 rpm but mine doesn't. It stays for 15 - 20 secs under 1000 rpm then rises to 1000. After the engine worms up it fluctuates between 1000 and 1200 rpm.
After the engine reaches 70 Celsius degrees the engine will not run smooth and the idle fluctuates very fast between 1000 and 1200 rpm. It's like a cylinder is not running all the time. And in all gears, under 3000 rpm it hitch. Any sugestions?
Gica Topor is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-6R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome