1994 zx9r fuel pump not priming - Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 06-04-2019, 09:14 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
1994 zx9r fuel pump not priming

I have a 1994 zx9r , I bought the bike from a man who was the only owner for the bike and it only has about 12k miles on it . The bike starts up and runs if I spray starting fluid straight to the carbs . But the only problem I have from the bike is that the fuel pump doesn’t prime... when I turn the key over it doesn’t make that vibrating sound from the fuel pump as it should . Can anyone help! I looked all over the internet and still nothing ... this is my last hope before I take it to a shop . The reason I never took it to a shop because I don’t trust them .. SOMEONE HELP! Thanks
Randy B is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-20-2019, 01:48 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
.
Randy B is offline  
Reply

  Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com > Kawasaki Motorcycles > ZX-9R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Forum :: KawasakiWorld.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome